 |
| Статистика
 | |
Онлайн всего: 1 Гостей: 1 Пользователей: 0 |
 |
|
 | |  |
| Главная » 2014 » Май » 30
Відділ Фізики Магнітних Матеріалів і Нанокристалічних Структур, Інститут Магнетизму
Штат співробітників Відділ Фізики Магнітних Матеріалів і Нанокристалічних Структур (03) - Горобець Юрій Іванович, Зав. відділом, Д.ф-м.н.
- Горобець Оксана Юріївна, С.н.с., Д.ф-м.н.
- Базалій Ярослав Борисович, С.н.с., К.ф-м.н.
- Герасимчук Ігор Вікторович, С.н.с., К.ф-м.н.
- Черепов Сергій Володимирович, Пр.н.с., К.ф-м.н.
- Атаманенко Ольга Миколаївна, Н.с.
- Бондар Іванна Анатоліївна, Пр.інж.
- Бруква Олександр Миколайович, Пр.інж.
- Било Ольга Миколаївна, М.н.с.
- Грицай Микала Андрійович, Пр.інж.
- Дем'яненко Ірина Володимирівна, Пр.інж.
- Литвишко Лариса Станіславівна, Пр.інж.
- Ящук Ірина Анатоліївна, М.н.с.
Лабораторія Нанокристалічних Структур (05) - Крупа Микола Миколайович, Зав. лабораторією, Д.ф-м.н.
- Горобець
...
Читать дальше »
Просмотров:
318
|
Добавил:
tzwitted
|
Дата:
30.05.2014
|
Просмотров:
352
|
Добавил:
tzwitted
|
Дата:
30.05.2014
|
windows-1251Значення круп Значення круп, бобових і макаронних виробів у харчуванні людини Страви з крупів найкалорійніші, вони багаті на вуглеводи (50—75%), білки (6—15%). Одна порція гречаної каші (вихід 225 г) покриває 16% добових потреб організму у вуглеводах і 12—14% — в білках. Проте білки крупів неповноцінні за вмістом деяких амінокислот, тому крупи слід поєднувати з іншими продуктами (молоком, сиром, яйцями). У крупах співвідношення сполук кальцію і фосфору несприятливе (мало кальцію), у поєднанні з молоком, сиром, овочами значно підвищується їхня харчова цінність. Страви з крупів містять вітаміни групи В і РР. їх використовують як гарнір до м'ясних і рибних страв і як самостійні страви. Для приготування кулінарних виробів готують в'язкі каші - рисову, гречану, манну, перлову, ячну, вівсяну, пшоняну, кукур
...
Читать дальше »
Просмотров:
1151
|
Добавил:
tzwitted
|
Дата:
30.05.2014
|
Просмотров:
247
|
Добавил:
tzwitted
|
Дата:
30.05.2014
| |
| |
 | |  |
|
|